Rebecca Ferguson és az Akhtamar String Quartet is fellép a Művészetek Völgyében

2018.03.07. 14:49

Rebecca Ferguson brit díva, a Triggerfinger nevű belga rocktrió, a Asian Dub Foundation, a DePhazz és az Akhtamar String Quartet nevű örmény vonósnégyes is fellép az idei Művészetek Völgye fesztiválon. 

Július 20. és 28. között 28. alkalommal rendezik Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden a Művészetek Völgye fesztivált. És idén Rebecca Ferguson brit díva, a Triggerfinger nevű belga rocktrió, a Asian Dub Foundation, a DePhazz és az Akhtamar String Quartet nevű örmény vonósnégyes is fellép a fesztiválon.

A Panivalkova nevű poptrió Ukrajnából látogat el a fesztiválra. A Harcsa Veronika Udvarban workshopot tart majd a francia Guillaume Orti szaxofonos és Christine Bertocchi énekes-előadóművész, játszik a mauritiusi jazz-zongorista, Jerry Léonide, a prágai székhelyű soulkvartett, a The High Corporation és az instrumentális techno osztrák képviselője, az ElektroGuzzi.

Az 1993-ban alakult Asian Dub Foundation tagjai lelkes aktivisták, a zene erejével küzdenek a társadalmi egyenlőségért. A fesztivál üde színfoltjának ígérkező, 1997-ben alakult DePhazz együttes hangzásvilága soulelemeket ötvöz latin zenével és triphoppal. A hazai zenészek közül a Margaret Island, a Csík zenekar és Szabó Balázs bandája lép majd színpadra.

KAPCSOLÓDÓ CIKK