Az Akváriumban lép fel a house aranymaszkos sztárja

2018.03.08. 12:58

Budapestre érkezik a house nagykövete, az arany maszkos Claptone. Hivatalosan júniusban jelenik meg második stúdióalbuma, a Fantast, de a budapesti közönségnek nem kell nyárig várnia a premierre, ugyanis a misztikus művész március 24-én fellép az Akvárium Klubban.

Budapestre érkezik a house nagykövete, a nagy misztikummal övezett, álarcos Claptone, hogy március 24-én az Akvárium Klub közönségének lépjen fel. Az aranymaszk mögé rejtőző Claptone

egy generációkkal ezelőtti, elfeledett világ madárszerű, mitikus alakja,

aki időnként feltűnik a világ legmenőbb klubjaiban és a legnagyobb fesztiváljain aranyló, csőrös maszkjában, fekete kalapjában és fehér kesztyűjében, majd a house, funk és techno elemeit ügyesen ötvöző zenéjével szórakoztassa a közönséget. 2012-ben tűnt fel először a színen, majd a 2013-ban megjelent, a dOP trióból ismert JAW-val közös No Eyes című szerzeménye azonnal meghozta számára a világhírt.

Zenéivel, remixeivel és bulijaival többmint egymilliós rajongótábort szerzett már magának. 2017-ben előállt saját túlvilági partysorozatával The Masquerade címen, vendége volt a Black Coffee és a veterán rádiós Pete Tong. Szintén a Masquerade-del érkezett tavaly a Tomorrowlandre és a Meltre is. Egymás után háromszor is megnyerte a Legjobb House Artist díjat az Ibiza DJ Awardson, és olyan zenészekkel dolgozott már együtt, mint a Depeche Mode, a Disclosure, a Gorillaz vagy a Hurts.

A budapesti közönségnek nem kell júniusig várni a következő Claptone-lemezreForrás: Akvárium Klub

Hivatalosan júniusban jelenik meg Claptone második stúdióalbuma, a Fantast. Viszont a magyar rajongóinak nem kell nyárig várnia a premierre, ugyanis a misztikus művész a Fantast album tour keretében március 24-én, az Akvárium Klubban bemutatja az albumot a hazai rajongóknak. A vendégvokalisták névsora is impozáns, az albumon közreműködik többek közt a Bloc Party énekese, Kele Okereke is. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK