Victoria Beckham újra megakadályozta a Spice Girls visszatérését

2018.03.08. 18:11

Hiába mondta már korábban is Victoria Beckham, hogy nem fog énekelni, egészen idáig mégis hittek a rajongók a Spice Girls visszatérésében. Mel B nemrég arra utalgatott, hogy fellépnek Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén, de Mel C most eloszlatta a pletykákat és elmondta: Victoria Beckham miatt idén még biztosan nem fog turnézni a Spice Girls.

Hiába mondta már korábban is Victoria Beckham, hogy nem fog énekelni, egészen idáig mégis hittek a rajongók a Spice Girls visszatérésében. Tavaly év végén jött először a hír, hogy újra összeállhat minden idők egyik legsikeresebb lánybandája, azóta pedig felpörögtek az események, 2012-óta először újra összeültek az egykori tagok, hogy a közös jövőkről tárgyaljanak. Állítólag a találkozó nagyon jól sikerült, kisvártatva mégis kiderült, hogy Victoria Beckham nem gondolta meg magát: továbbra sem szeretne énekelni. 

Victoria Beckham nem akar énekelniForrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

A rajongók csalódottsága azonban nem tartott sokáig, mert Mel B nemrég arra utalgatott egy tévéműsorban, hogy mind az öten ott lesznek Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén, sőt, nemcsak mint vendégek, hanem mint fellépők. Hiába ez a sok terv és a menedzserük, Simon Fuller erőlködése, már biztos, hogy nem tér vissza a Spice Girls. Mel C bejelentette, hogy ismét Victoria Beckham akadályozza meg a lánybanda egyesülését, ugyanis nem akar énekelni - írta a Dailymail. Azt mondta, hogy a pletykák ellenére még mindig csak a kezdeti stádiumban tartanak, még szó sem esett új számokról vagy közös turnézásról. Nem hiszem, hogy még az idén színpadok látjátok a Spice Girlst.

Nem csak az énekléssel volt probléma, hanem az sem jött jól, hogyVictoria Beckhamnek sikerült jól összevesznie

Geri Halliwellel. Emma Bunton próbálta meg kibékíteni őket, míg Mel C és Mel B inkább kimaradt a konfliktusból. Állítólag Geri elkezdett főnökösködni, ami Victoria Beckhamnek nagyon nem tetszett. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK