Nincsenek érvek a kormányváltás mellett

Tassy M. Márton könyvének borítója
Vágólapra másolva!
Hecckönyvet jelentetett meg a Luteus kiadó Érvek a kormányváltás mellett címmel. A szerző, Tassy M. Áron 212 üres lapon, nyolc fejezeten keresztül „bizonygatja” a jelenlegi kormányzat tarthatatlanságát.
Vágólapra másolva!

Hecckönyvet jelentetett meg a Luteus kiadó Érvek a kormányváltás mellett címmel. A szerző, Tassy M. Áron 212 üres lapon, nyolc fejezeten keresztül „bizonygatja” a jelenlegi kormányzat tarthatatlanságát. A kötet afféle gegnek fogható fel, jelenünk vehemens, mégis l'art pour l'art ellenzéki megnyilvánulásaira válaszul.

Tassy M. Márton könyvének borítója Forrás: Luteus kiadó

„Ismerjük meg együtt a kormányváltás legfőbb érveit ebben az átfogó és jól kidolgozott könyvben, amely világosan bemutatja, mi a baj a jelenlegi kormánnyal és programjukkal. Az író igyekezett minden érvet könnyen érthetővé tenni az olvasó számára. Több éves kutatómunka gyümölcse ez az üres lapokat tartalmazó mű” - Szűcs Tibor, a Luetus kiadó vezetője. Csúri Ákos publicista ajánlójában úgy fogalmaz: „kíméletlenül felsorolja az esszenciális érveket a kormányváltás mellett. Nehéz vele vitába szállni."