Justin Timberlake jelentette be egy rajongója terhességét

The BRIT Awards 2018 Justin Timberlake
Vágólapra másolva!
Justin Timberlake valóra váltotta egy rajongója álmát, az énekes félbeszakította koncertjét, hogy bejelentse, rajongójának novemberben gyereke születik. A kismama családja a világsztártól értesült a nagy hírről. Bár a házaspár a babát nem Timberlake-ről fogja elnevezni, szeretnék, ha az énekes lenne a keresztapja. 
Vágólapra másolva!

Justin Timberlake megszakította a koncertjét, hogy bejelentse egyik rajongója terhességét. Az énekes Detroitban lépett fel, amikor a közönség sorai között kiszúrt egy lányt, akinek ez állt a pólóján:

Justin Timberlake örömmel teljesítette a kérést, odalépett a kismamához, Darcell Baxtresser-hez, aki átnyújtott neki egy lapot néhány információval a születendő kicsiről.

Az énekes átolvasta, majd az egész közönséggel megosztotta a nagy hírt.

November 1-jén érkezik egy Baxtresser-baba - mondta, később pedig még egy becenevet is kitalált a gyereknek, a továbbiakban már csak Baby Bax-nek hívta.

A kismama később elmondta, hogy 6 éves kora óta nagy rajongója Justin Timberlake-nek és boldog, hogy az énekes jelentette be a terhességét, a családja ugyanis még nem tudta, hogy babát vár - írta az Enews. A kismama, Darcell Baxtresser barátnőivel ment Justin Timberlake koncertjére és

nem is reménykedett abban, hogy az énekes ilyen komolyan veszi a pólójára írt kérést

és miatta leállítja a koncertet. A bejelentést követően természetesen az egész rokonsága üzenetekkel bombázta, amire a kismama csak a koncerten készült videót küldte vissza.

Az már biztos, hogy

a kisbabát nem Timberlake-ről fogják elnevezni,

de a házaspár örülne, ha az énekes lenne a gyerek keresztapja.