Fenékrázás, trombita és őrült fejrázás is került Adele otthoni őrjöngésébe

2018.04.16. 18:12

Adele igazi Beyoncé-rajongó, és azon kívül, hogy ennek már többször hangot is adott, amerikai kolléganője hétvégi, történelmi koncertje előtt otthoni marhulással tisztelgett, amitt persze videón osztott meg az internet népével. 

Adele amellett, hogy viághírű énekesnő, óriási rajongója egy másik világhírű énekesnőnek, Beyoncének. Amerikai kolléganője pedig a hétvégén éppen történelmet csinált, ugyanis első fekete nőként lehetett headlinere a majd húszéves kaliforniai zenei fesztiválnak, a Coachellának. Emellett történelmi volt a gázsija is, ugyanis ő kapta idén a legnagyobb gázsit a fellépők közül. Ezt a teljesítményt, és az amúgy valóban látványos koncertet Adele

három otthoni videóval ünnepelte meg.

Ezeken otthoni, játszós ruhában táncol a tévé előtt, amin természetesen Beyoncé koncertjének élő közvetítése megy. A kis videókat az Instagramra töltötte fel, így hamar rájuk harapott az internet, többek között azért, mert valóban aranyosak lettek. Érdekesség, hogy Adele a felvételeken egy olyan pizsama-, vagy tréningnadrágban van, ami Lady Gaga és Kanye West közös, 2009-es turnéját, a Fame Kills-t hirdeti.

Mood 1 #Beychella

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,

A fenti videóban egy trombita is előkerült, a következő meg inkább a fenékrázásról szól.

Mood 2 #Beychella

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,

A végére maradt a hajrázás. 

Mood 3 #Beychella

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,

Adele Beyoncéhez fűződő viszonyáról és érzelmeiről a 2017-es Grammy-díjátadón vallott könnyekkel küzdve:

Adele kettétörte a Grammy-szobrát

Adele állítólag letörte az év albumáért járó Grammy-szobrocska tölcsérét, hogy odaadhassa Beyoncénak. Lady Gaga pedig akkorát tombolt a színpadon, hogy simán beugrott a közönség közé a Metallica mellől. Megnéztük, hogy érezték magukat a nagy popdívák az idei Grammyn. Az idei Grammy nagy nyertese Adele, akit idén 5 kategóriában jelöltek, és mind az ötben győzni tudott.

további tartalmak a rovatból