Justin Bieber arcon vágott és falhoz lökött egy férfit

2018.04.17. 11:54

Justin Bieber legutóbb egy rajongó kezéből kiverte a telefont, most viszont a jótevő szerepében verekedett egy idegennel, aki egy nőt fojtogatott. 

A 24 éves Justin Bieberről folyamatosan jönnek a hírek, hogy éppen milyen útszéli minibotránya volt. Legutóbb egy rajongó ugrott mellé, hogy szelfizhessen vele, erre Bieber kiverte a kezéből a telefont, és azt mondta, „tűnj el az arcomból, tesó!”. Ehhez képest

most legalább valakit megvédett a dulakodással.

A TMZ azt írja, hogy Bieber és társasága az idei Coachella fesztivál első etapjára készülve egy zártkörű buliban voltak szombaton. (A képen Justin Bieber a Greta Van Fleet nevű rockzenekar tagjaival pózol zokniban és papucsban a Coachella fesztivál első hétvégéjén.)

Fav @gretavanfleet

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

A dolog pedig úgy kezdődött, hogy megjelent a buliban egy gyanúsan kábítószer hatása alatt álló férfi is, aki egyenesen egy nőhöz ment, és azonnal meg is ragadta a torkát, és nem eresztette. Ekkor jött Bieber, és egyből üvöltözni kezdett a férfival, aki csak annyit üvöltött vissza, hogy „b*szd meg magad!” Bieber itt váltott a stíluson, és egyből arcon vágta és falhoz szorította a férfit, hogy a nő közben el tudjon menekülni. A megvert férfit azonnal kidobták, de követték. Állítólag a terepjárójához ment, amit ütni-rúgni kezdett, közben pedig Bieber nevét üvöltözte. Ekkor vitték el a rendőrök. 

további tartalmak a rovatból