Ez a kép a halála előtti napokban készült Aviciiről

2018.04.21. 13:04

Azt mondták, Avicii néhány nappal halála előtt még boldognak tűnt, ráadásul azt tervezte, hogy a lehető legtöbb látványosságot megnézi Omán fővárosában. A svéd lemezlovasról az a hotel töltött fel képeket az Instagramra, ahol megszállt.

Avicii a napokban pihenni ment Ománba, és a fővárosi Muscat Hill Resort területén szállt meg. A halála előtti napokban róla készült képek a hotel hivatalos Instagram-oldalára kerültek fel. A 28 éves Avicii holttestét Maszkatban találták meg, és egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a tragédiát. A kép Avicii halála előtt három nappal készült, egy helyi DJ és egy rajongó áll mellette - írta a Mirror.

A helyi DJ, Maitrai Joshi azt mondta, hogy a világsztár boldognak látszott, és azt tervezte, hogy a lehető legtöbb látványosságot megnézi a fővárosban. „Nagyon kedvesnek tűnt. Utoljára annyit mondott, hogy nagyon szereti a zeném stílusát” - mondta a helyi DJ, aki egy héttel a halála előtt találkozott először Aviciivel az ötcsillagos hotelben. A pénteken meghalt DJ április 4-én posztolt utoljára saját Instagram-oldalára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK