Bodrogi Gyulát unokái és a whisky tartja fiatalon

Bodrogi Gyula: „Támogatnám az unokákat a színészi pályán"
Vágólapra másolva!
Két napon keresztül ünnepelte Bodrogi Gyula a 84. születésnapját. A színész elmondta, hogy a magánéletében is szerencsés, és unokái mellett a whisky tartja fiatalon.
Vágólapra másolva!

Két napon keresztül ünnepelte 84. születésnapját Bodrogi Gyula. A színész a mai napig aktív életet él, születésnapján vadászni is volt. „Mai napig aktívan vadászom, így természetes volt, hogy múlt szombaton is kezembe vettem a puskám. Szerencsém volt, lőttem egy gyönyörű őzbakot. Másnap pedig – ez már hagyománnyá vált – a barátainkkal egy Pécs melletti településen hatalmas dáridót csaptunk. Volt eszem-iszom, dínom-dánom, még táncoltunk is” - mondta Bodrogi Gyula a Ripostnak. A színész

egyáltalán nem érzi magát 84 évesnek, sőt, a barátai szerint is fiatalos.

Ezért amikor a koráról kérdezik Bodrogit, akkor válasz helyett viccel inkább. „Elnézést, milyen nyolcvannégy? Rosszul tudja, ötvennégy. Egyáltalán nem érzem magam annyinak, és nem vagyok annyi, amit a barátaimtól kapott torta is igazol, hiszen azon

Hú, így viszont készülhetek majd az ötvenedikre. Sokszor kérdezik, hogy melyik a legemlékezetesebb szülinapom, hát ez a mostani” - mondta.

Bodrogi Gyula minden nap megiszik két pohár whiskyt Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

Idén lesz 67 éve, hogy Bodrogi Gyula először színpadra állt, és az, hogy

6 darabban is játszik, azt jelzi, hogy még mindig jó formában van.

A színész elmondta, hogy a magánéletében is szerencsés, és unokái mellett a whisky tartja fiatalon. „Tudom, ennyi évesen már vén csotrogánynak kellene lennem. A két unokám, Bence és Enikő jelentik a gyógyszert számomra. Imádok velük lenni, játszani, beszélgetni, megfiatalítanak. De van még egy titkom.

És az is, hogy nagyon szerencsés vagyok. Elhalmoztak jobbnál-jobb szerepekkel, játszhattam jobbnál-jobb filmekben, és megtaláltak a szinkronmunkák is. Nemcsak a pályámon, a magánéletemben is szerencsés vagyok. Voltak szép szerelmeim, két jó házasságom, és van egy csodaszép párom, Angéla. Hogyan is lehetne egy rossz szavam is? Szeretem az életemet!”