Titokban próbálják segíteni Kulka Jánost kollégái

2018.05.17. 10:38

Hiába tett meg mindent Kulka János a gyógyulásért, még nem tud úgy beszélni, mint régen, és mozgásával sem elégedett. Barátai, színészkollégái szerint nagy veszteség lenne, ha többet nem lépne fel színházban, ezért titokban segíteni próbálnak a színészen. 

Korábban megírtuk, hogy Kulka János nem hosszabbítja meg a szerződését a Katona József Színházzal, ugyanis betegsége óta még mindig nem tud gond nélkül, a tőle megszokott minőségben beszélni. 2016 áprilisában stroke-ot kapott, sokáig kezelték kórházban, gyógytornász és logopédus azóta is foglalkozik vele, hogy teljesen felépüljön. Hiába tett meg mindent Kulka a gyógyulásért,egyelőre nem tud úgy beszélni, mint régen, és mozgásával sem elégedett. Barátai, kollégái szerint a színész maximalista, ezért inkább nem hosszabbította meg a szerződését.  

Barátai, színészkollégái nagyon szeretnének segíteni Kulka JánosnakForrás: Origo

Barátai, színészkollégái nagyon szeretnének segíteni a színésznek. Bár Kulka sosem szórta a pénzt, a kezelései sokba kerültek, ezért aggódó színésztársai arra jutottak, hogy gyűjtést szerveznek neki. Egy névtelenséget kérő kollégája elmondta, nem tudják, Kulka János mit fog szólni az akciójukhoz. „Reméljük, hogy nem fog megsértődni azon, hogy gyűjtést szervezünk. Mindig is erős volt, aki ha gondja van, megoldja egyedül. Tehát nem megbántani akarjuk ezzel, hanem segíteni, hogyha van rá lehetőség, a kezelések segítségével vissza tudjon térni, mert nagy veszteség a színházat kedvelőknek, hogy nem láthatják őt fellépni” - mondta a Ripostnak

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK