Versek, kütyük és koncertek a budai gyereknapon

Vágólapra másolva!
Versmondó verseny, Rutkai Bori Banda koncert és Interaktív Kütyükiállítás is lesz a Savoya Park gyereknapi rendezvényén május 26-án és 27-én. A szavalókat mások mellett az a Dombóvári Vanda zsűrizi, aki 12 évesen megyei versmondó vetélkedőn első helyezést ért el.
Vágólapra másolva!

A kétnapos gyereknapi rendezvény első napjának fő attrakciója a versmondó verseny lesz, amin óvodások és általános iskolások indulhatnak. Az előadásokat pedig Lajtai Kati énekesnő, Nagy Enikő színésznő és Dombóvári Vanda műsorvezető zsűrizi.A legjobbak értékes nyereményeket vihetnek haza. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a gyerekek, illetve szüleik a [email protected] címen jelentkezhetnek május 23-ig. A verseny után, 16 órától Magyarország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara, a Rutkai Bori Banda ad koncertet.

Másnap, május 27-én vasárnap 14-től 18 óráig Interaktív Kütyükiállítás lesz a Savoya Parkban. A 80-as évek számítógépes játékait, köztük Nintendót és Videoton pongot, illetve napjaink eszközeit, Play Station-öket, classic x-Boxot, Forma1 és Virtual Reality szimulátorokat lehet szabadon kipróbálni.