Ernyey Béla keményen visszavágott néhány tévésnek

Ernyey Bélának 66 évig kellett várnia az igazira, Ernyey Béla,Balaton Dóra
Vágólapra másolva!
Ernyey Béla egy jó pár évvel ezelőtti tévéműsort is megemlít abban a posztjában, amelyet kapcsolatának 10. évfordulója miatt tett ki. A képhez írt szövegben vág vissza a gúnyolódóknak.
Vágólapra másolva!

Május 19-én ünneplte kapcsolatának tizedik évfordulóját Ernyey Béla. A 75 éves színész párja 37 éves, és a köztük lévő majdnem 40 év korkülönbség miatt már rengeteg kellemetlen megjegyzést kaptak. Ernyey Béla az évforduló örömére egy közös képet tett ki a hivatalos Facebook-oldalára, ami mellé egy hosszabb szöveget is írt.

Kapcsolatukról azt írta, „bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni – és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás”. A Bors megfejtette azt is, kikre vonatkozik Ernyey posztjának második fele, amelybe ilyen horzsoló megjegyzés került: „a nagy ünneplésben egy dolgot bolondság lenne elhallgatni: bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, »korban hozzáillő« partnerével: legyen az

az újságíró, akinek csak sekélyes vitákat fial a tehetsége, a minden pénzét parókákra költő nő - vagy az Úr különös kegyelméből a képernyőről végképp eltűnni látszó parkolóbajnok...” A lap szerint Ernyey Kárász Róbertre, Voksán Virágra, Fiala Jánosra, Karafiáth Orsolyára és Hajdú Péterre utalt kemény megjegyzés, akik az egykori, Tíz című műsorban gúnyolódhattak Ernyeyn és nála jóval fiatalabb párján.