Nem maradt üres hely a Sziget idei programjában

Best of fotó
Sziget fesztivál a levegőből
Vágólapra másolva!
A Sziget eddigi történetének egyik legjobb zenei felhozatalához csatlakozott a minap - mások mellett - a brit multiinstrumentalista zenész, Bonobo, az EDM producer és DJ, Flux Pavilion vagy a holland Yellow Claw duó. Teljes a 2018-as Sziget zenei programja.
Vágólapra másolva!

Hét nevet hoztak nyilvánosságra a Sziget szervezői, ezzel teljes az idei év zenei programja. Az új nevek közt van az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, Bonobo, aki egy speciális live settel érkezik a Szigetre. Szintén jön az EDM producer, DJ, énekes dalszerző Flux Pavilion. Amszterdamból várják a Yellow Claw duót, zenéjükben elegyítve számos műfaj, mint például a hip-hop, a dubstep vagy a big room house elemeit. A mostani bejelentésben ott van a belga művész, Max Colombie, aki Oscar and the Wolf néven vált ismertté, a kanadai énekes, Mike Milosh R&B projektje, a Rhye, a francia DJ-producer Michael Calfan, valamint az ausztrál producer, Emoh Instead elektronikus zenei projektje, a What So Not.

Bonobo Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Ezzel lett teljes az idei Sziget programja, amiben idén olyan nevek is szerepelnek, mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Shawn Mendes vagy Dua Lipa. A részletes program a www.sziget.hu oldalon elérhető.

Az 5 napos bérletek már elfogytak, ahogy péntek-szombat-vasárnapra már 3 napos bérletek sincsenek, de vannak még 7 napos bérletek, illetve napijegyek - június 4-ig még kedvezményes áron.