Kulka János menekül az emlékek elől

Kulka János, X.
Vágólapra másolva!
Kulka János nemrég eladta budai házát, és egy ismerőse szerint kizárólag azért, mert szeretne szabadulni a stroke-ja előtti életének emlékeitől. 
Vágólapra másolva!

Kulka János eladta budai házát, amelyben az elmúlt időszakban élt, és amelyről korábban nagy szeretettel beszélt ismerőseinek. A ház csendes, mégis a városhoz közeli környéken volt. Kulka állítólag szívesen élt ott, ráadásul sokszor tartott nagyobb vendégségeket is.

Kulka János próbál lélekben is új életet kezdeni Fotó: Pintér Leo

Egy közeli ismerőse osztotta meg a Blikkel az ingatlaneladás okát. „Most már sokkal csendesebben éli életét, és próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához. Ám ez egy nagyon hosszú és nehéz út. Ráadásul

az időre, amikor még minden rendben volt, és mindenre képes volt. Leginkább a színpad hiányzik neki. Ezt viseli ugyanis a legnehezebben János, hogy jelenleg nem dolgozhat olyan intenzitással, mint eddig” - mondta az ismerős, aki azt is elárulta, hogy a barátain kívül az orvosai is tanácsolták neki, hogy próbáljon meg

lélekben is új életet kezdeni.

Kulka János először csak elköltözött egy másik lakásba, hogy kicsit eltávolodjon a stroke előtti időket idéző közegtől, aztán úgy döntött, hogy végleg megszabadul, amitől csak lehet. Ezért adta el a házat is. A színésznek 2016 áprilisában volt stroke-ja, és azóta nem igen mutatkozik a nyilvánosság előtt. Részt vett ugyan egy forgatáson, de május elején úgy döntött, nem hosszabbít szerződést a Katona József Színházzal. Döntése mögött pedig az áll, hogy véleménye szerint még nincs tökéletes állapotban. Leginkább beszédével vannak problémái, ami még nem tisztult ki a stroke óta, és így nem szeretne dolgozni.