Törőcsik Mari már a visszatérést tervezi

Törőcsik Mari
Budapest, 2015. január 14. Törőcsik Mari színésznő a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban Iglódi István Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészre, rendezőre és érdemes művészre emlékeztek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Komoly tervei vannak Törőcsik Marinak: ősszel már lehet, hogy dolgozni is fog. 
Vágólapra másolva!

A nyár után Törőcsik Mari szeretne Budapestre utazni, és az sem kizárt, hogy munka miatt. Egyelőre élvezi a kiegyensúlyozott, jó időjárást velemi otthonában, erőt gyűjt, és készül - írta a Bors. „Ősszel, szeptember körül tervezem, hogy felmegyek Pestre.

de erről még nem beszélhetek” - mondta sejtelmesen a színésznő a lap munkatársának.

Törőcsik Mari 2015-ben a Hogy volt? című tévéműsor felvételén Forrás: MTI/Zih Zsolt

Azt is mondta, hogy egy ideje már sokkal jobban érzi magát, ami elsősorban a megjavult időjárásnak köszönhető. „Jól érzem magam. Elvagyok a velemi házamban. Most már az időjárás is jobbra fordult.

Szerencsére ezen is túl vagyunk. Most nyáron nem tervezek sehova sem utazni, itt mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Velemen nagyon jót lehet pihenni” - mondta Törőcsik Mari, akit az év elején, nagyjából egy év után engedtek haza a szombathelyi kórházból.