Budapestre jön Nicki Minaj

2017 MTV Video Music Awards Nicki Minaj
INGLEWOOD, CA - AUGUST 27: Nicki Minaj attends the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nicki Minaj 2010-ben robbant be a köztudatba, azóta 10 Grammy-díjra is jelölték. A világ egyik legbefolyásosabb rappernője jövő februárban Budapesten is fellép. 
Vágólapra másolva!

A világhírű hip-hop ikonok, Nicki Minaj és a Future néven ismert rapper bejelentették, hogy közös turnéra indulnak. A NickiHndrxx nevű turné egyik európai állomása pedig Budapest lesz.

Nicki Minaj és Future intenzív közös turnéjuk során összesen 50 városba látogatnak

el Észak-Amerikában és Európában. A turné első állomása Baltimore lesz 2018. szeptember 21-én. A koncertturné érinteni fog olyan helyszíneket, mint Toronto, New York, Los Angeles, München, Párizs, London, Budapest.

A két zenész jövő februárban kezdi meg a NickiHndrxx nevű turné európai részét, amelynek a budapesti lesz

a negyedik állomása 2019. február 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

Nicki Minaj már korábban bejelentette, hogy a negyedik teljes stúdiólemezét, a Queent augusztus 10-én adja ki. A turnén a régebbi jól ismert slágerek mellett az új lemezről is hangzanak el dalok.

Nicki Minaj-t pályafutása alatt 10 Grammy-díjra jelölték Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Nicki Minaj 2010-ben robbant be a köztudatba Pink Friday albumával.

Pályafutása alatt 10 Grammy-díjra jelölték,

és a világ egyik legbefolyásosabb rappernőjének tartják. Dalait a magyar rádiók is sokszor játsszák, slágereit mindenki ismeri. Future több milliónyi kislemez és nagylemez eladással, számtalan teltházas koncerttel, milliárdnyi rádiójátszással büszkélkedhet. 2017-ben

két hét leforgása alatt kiadta a Future című platinalemezét, valamint a Hndrxx című aranylemezét,

és ezzel ő lett az első művész, akinek két egymást követő héten adott ki olyan számot, ami a Billboard 200-as listájának élére jutott. Nicki Minaj és Future budapesti koncertjére a jegyek június 15-től elérhetőek.