Megverte a menedzsere Stan Leet

2018.06.14. 17:13

A 95 éves Stan Leet állítólag megverte menedzsere, aki ellen ügyvédje távoltartási parancsot kért. Közben a rendőrség nyomozást indított a képregénylegendához közel álló emberek ellen, mivel azok állítólag ki akarják használni a 95 éves Leet, aki az elmúlt hónapokban többször is ellentmondásosan nyilatkozott.

Ideiglenes távoltartási végzést adtak ki Stan Lee menedzsere, Keya Morgan ellen. Morgan azután lépett be a képregénymogul életébe, miután annak felesége tavaly nyáron meghalt.

Azóta viszont többen is aggódni kezdtek Lee egészségéért, akinek nagyon megromlott a memóriája. Ügyvédje, Tom Lallas szerint ugyanis az elmúlt hónapokban menedzsere nemcsak testileg bántalmazta a 95 éves Leet, hanem szellemileg is befolyásolta – írja a BBC.

Stan Lee és Keya MorganForrás: AFP/2018 Getty Images/Jesse Grant

Lee ugyanakkor a héten megosztott egy videót a Twitteren, amelyben kiáll Morgan mellett és őt nevezi meg az egyetlen menedzserének és képviselőjének.

Nem ez az első ellentmondás Leevel kapcsolatban: májusban egy aláírt nyilatkozatot adott ki arról, hogy 67 éves lánya, J.C. a pénzét akarja, és „rossz szándékú" emberek körülötte, köztük Morgan is, akik el akarják venni tőle a vagyonát. Később viszont – szintén a Twitteren – egy videóban már arról beszélt, hogy a nyilatkozat „félrevezető", és a lányával „soha nem volt jobb" a viszonya.

Morgan még nem kommentálta a vádakat.

A The Hollywood Reporter szerint az ügyészség július 6-án dönt arról, hogy az ideiglenes távoltartási végzést állandóvá tegyék-e vagy sem. A rendőrség Morgan mellett nyomozást folytat még Lee lánya, gondozója, Jerry Olivarez és korábbi menedzsere, Max Anderson ellen is. Mindannyiukat azzal gyanúsítják, hogy ki akarják használni az idős férfit annak vagyonáért.

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL