Megverte a menedzsere Stan Leet

Los Angeles Global Premiere for Marvel Studios' "Avengers: Infinity War" GettyImageRank3 Studio People Awe VERTICAL THREE QUARTER LENGTH USA California City Of Los Angeles Hollywood - California Film Premiere Premiere Event Two People Photography Film Ind
HOLLYWOOD, CA - APRIL 23: Stan Lee and Keya Morgan attends the Los Angeles Global Premiere for Marvel Studios? Avengers: Infinity War on April 23, 2018 in Hollywood, California. Jesse Grant/Getty Images for Disney/AFP
Vágólapra másolva!
A 95 éves Stan Leet állítólag megverte menedzsere, aki ellen ügyvédje távoltartási parancsot kért. Közben a rendőrség nyomozást indított a képregénylegendához közel álló emberek ellen, mivel azok állítólag ki akarják használni a 95 éves Leet, aki az elmúlt hónapokban többször is ellentmondásosan nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Ideiglenes távoltartási végzést adtak ki Stan Lee menedzsere, Keya Morgan ellen. Morgan azután lépett be a képregénymogul életébe, miután annak felesége tavaly nyáron meghalt.

Azóta viszont többen is aggódni kezdtek Lee egészségéért, akinek nagyon megromlott a memóriája. Ügyvédje, Tom Lallas szerint ugyanis az elmúlt hónapokban

menedzsere nemcsak testileg bántalmazta a 95 éves Leet, hanem szellemileg is befolyásolta

– írja a BBC.

Stan Lee és Keya Morgan Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jesse Grant

Lee ugyanakkor a héten megosztott egy videót a Twitteren, amelyben kiáll Morgan mellett és őt nevezi meg az egyetlen menedzserének és képviselőjének.

Nem ez az első ellentmondás Leevel kapcsolatban: májusban egy aláírt nyilatkozatot adott ki arról, hogy 67 éves lánya, J.C. a pénzét akarja, és „rossz szándékú" emberek körülötte, köztük Morgan is, akik el akarják venni tőle a vagyonát. Később viszont – szintén a Twitteren – egy videóban már arról beszélt, hogy a nyilatkozat „félrevezető", és a lányával „soha nem volt jobb" a viszonya.

Morgan még nem kommentálta a vádakat.

A The Hollywood Reporter szerint az ügyészség július 6-án dönt arról, hogy az ideiglenes távoltartási végzést állandóvá tegyék-e vagy sem. A rendőrség Morgan mellett nyomozást folytat még Lee lánya, gondozója, Jerry Olivarez és korábbi menedzsere, Max Anderson ellen is. Mindannyiukat azzal gyanúsítják, hogy ki akarják használni az idős férfit annak vagyonáért.