Apja meggyalázott csillagát sikálta Michael Jackson lánya

2018.06.15. 11:27

Meggyalázták Michael Jackson emlékét, összefirkálták a hollywoodi Hírességek Sétányán a csillagát. Lánya, Paris Jackson közbelépett: saját kezével súrolta le a graffitit apja csillagáról. 

Michael Jackson 20 éves lánya, Paris Jackson megtisztította az apja emléke előtt tisztelgő hollywoodi csillagot, amelyet valaki a napokban firkált össze a Hírességek Sétányán. Paris Jackson az Instargamon osztott meg magáról egy képet, ahogyan épp a firkát sikálja. „Egyesek nem tudják, mi az a tisztelet” - írta a képekhez, amiket megosztott. Az egyiken éppen acetonnal súrolja a piros firkát apja csillagáról, a másikon pedig már a megtisztított csillag van. Utóbbit a lenti kép jobb oldalán lévő nyílra kattintva lehet elérni.

Paris Jackson azt írta, hogy apja elcsúfított emlékére egyik barátja hívta fel a figyelmét. Azt is hozzátette, hogy nyilvánvalóan ez csak egy jelképe apja munkásságának, de attól még a neve rajta áll - írta az NME.

„Nem hiszem, hogy kifejezetten Michael Jacksont akarták támadni, szerintem csak néhány kamasz pont arra járt. De számomra a név az név. Miután meghallottam, hogy mi történt, képtelen lettem volna annyiban hagyni” - írta Paris Jackson a Twitteren. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK