Paul McCartney rejtélyes képeket posztol

Paul McCartney 2014
(FILES) A picture taken on April 19, 2014 shows English musician Paul McCartney performing during the opening concert of his "Out There" tour in Montevideo. Paul McCartney is extending a world tour with nine dates in Europe, including an emotional return to the Beatles' native Liverpool and a headline appearance at Denmark's Roskilde Festival. The 72-year-old British icon will play his first shows in his native country since 2012 with three shows in May in London, Birmingham and Liverpool, he said in a statement March 6, 2015. AFP PHOTO / MIGUEL ROJO
Vágólapra másolva!
Paul McCartney a közösségi médián keresztül az elmúlt napokban több üzenetet és képet posztolt, amelyek egy új stúdiólemez megjelenését vetítik előre. A zenész legutóbbi albumát is hasonlóan rejtélyes posztok előzték meg.
Vágólapra másolva!

Nagyon gyanús, hogy Paul McCartney a közösségi oldalain arra utalgat, hogy új albumot készít. A jelek szerint legkésőbb a jövő héten új kislemezt jelentet meg, és nyilvánosságra hozza készülő új albuma címét is. A 76. születésnapját jövő hétfőn ünneplő Paul McCartney legutóbbi stúdiólemeze, a New éppen öt éve jelent meg, a Wings-anyagokat is beleszámítva (a Beatles-lemezeket természetesen nem)

egy friss album éppen a 25. lenne McCartney immár hat évtizedes pályafutása során.

Az új lemezre utaló első jel múlt szombaton jelent meg a Twitterén, a Facebook-oldalán és az Instagramján: a profil- és a háttérképeket egy rejtélyes fehér fotó váltotta fel.

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Ugyanezen a napon McCartney meglepetéskoncertet adott egy liverpooli klubban, ahol egy új dalt is előadott, a Come Home to You-t. Másnap, 10-én egy

gyerekrajzra emlékeztető kép jelent meg a közösségi oldalain,

ami egyesek szerint egy piramist ábrázol a felkelő nappal, mások szerint egy alagutat vasúti sínekkel. Paul McCartney legutóbbi lemezét is hasonlóan rejtélyes posztok előzték meg.

A héten még két fekete-fehér fotót tett közzé: az egyiken

mikrofonok, egy zongora és fejhallgatók láthatók, akárcsak lemezfelvételkor egy stúdióban,

a másikon McCartney Gibson gitárja és két alukoffer, ami egy új turnéra is utalhat.

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Szerdán pedig egy olyan képet is megosztott magáról a zenész, amin egy zongoránál ül.

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,