Vérfürdő a zenei fesztiválon

Vágólapra másolva!
Valószínűleg a fesztiválozók estek egymásnak, az fajult el a lövöldözésig, tegnap éjjel az Art All Nights zenei fesztiválon, New Jerseyben. A rendőrök tüzet nyitottak a lövöldözőkre, akik a megriadt tömegben elvegyülve futottak el. Egyiküket azonban sikerült lelőniük a rendőröknek. A vérfürdőben húszan megsérültek, köztük egy 13 éves gyerek is. 
Vágólapra másolva!

A megrémült fesztiválozók az életükért futottak, és néhányan a fegyverek kereszttűzébe kerültek, amikor a lövések eldördültek az Art All Nights fesztiválon, Nem Jersey-ben. Körülbelül ezer ember volt a rendezvényen: ők először azt hitték, hogy tűzijátékot hallanak, amikor elszabadult a pokol, hajnali háromkor - írja a Mirror.

Az ABC6 információi szerint egy 13 éves fiú és három másik sérült kritikus állapotban van.

A nyomozók szerint a fesztiválozók veszhettek össze, és az fajulhatott el a lövöldözésig, és úgy vélik, hogy nem egy célzott, szervezett támadás történhetett.

- mondta el Angelo Nicolo, a fesztivál egyik résztvevője a ABC6-nak.

Nicolo azt mondta, látott egy embert, akit meglőttek a lábán, és a rendőrök vitték kórházba, még mielőtt a mentő megérkezett volna.

Franco Roberts, egy másik szemtanú elmondta a trentoni újságnak, hogy röviddel a lövöldözés előtt érkezett barátjával, és rögtön rossz érzése támadt.

- mondta el a férfi, aki azt is hozzátette: valaki azt mondta nekik, hogy bezárják az egész épületet. Ekkor megfordultak, és látták, hogy a fesztiválozók egymással harcolnak.

Roberts látta, hogy megütik egymást, majd hallotta az eldördülő lövéseket.

"Mindenki az ajtó felé futott, és a harcoló lövöldözők összekeveredtek a tömeggel, és kimentek az ajtón."

A szemtanú nem látta pontosan, hogy hányan lőttek, de azt állította, hogy a hangok alapján olyan volt, mintha több fegyveres is lett volna.

A város polgármestere, Eric Jackson azt mondta újságíróknak:

A fesztivál szervezői pedig azt írták ki a Facebookra, hogy nagyon sajnálják, ami a rendezvényükön történt, és hogy a fesztivál többi napját törölték a tragikus incidens miatt.