Ők lesznek a ZEnergia-koncert sztárfellépői

Balázs János a 2016-os ZEnergia koncerten
Vágólapra másolva!
Az MVM Csoport harmadik alkalommal mutatja be jótékonysági komolyzenei koncertjét július 21-én. A ZEnergia koncertre a a jegyeladásból befolyt összeget az MVM a pécsi Dóri Ház, Magyarország első gyermekhospice háza számára ajánlja fel.
Vágólapra másolva!

Miklósa Erika operaénekesnő, Balázs János zongoraművész és Lajkó Félix hegedűművész lesznek a sztárfellépői a ZEnergia nevű komolyzenei koncertnek július 21-én, a Budavári Palota Oroszlános Udvarában. Az MVM Csoport harmadik alkalommal mutatja be jótékonysági komolyzenei koncertjét.

Balázs János a 2016-os ZEnergia koncerten Forrás: Eszter.Balazs

Az est folyamán a Prima Primissa- és Liszt Ferenc-díjas művészek mellett a 2017-es év Junior Prima-díjasai is színpadra lépnek.

MVM Zrt. és a komolyzene

Az MVM régóta elkötelezett támogatója a magyar és nemzetközi zeneművészetnek. Az MVM Koncertek keretében közel 20 éve hozza el a világ legkiemelkedőbb komolyzenei előadóit Magyarországra, a Junior Prima-díj társalapítójaként pedig a fiatal zeneművészek karrierjének előmozdításához járulunk hozzá. Az MVM 2016-ban hívta életre a ZEnergia elnevezésű nagyszabású szabadtéri koncertjét, amely a jótékonyság mellett azzal a céllal jött létre, hogy az igényes zeneművészet innovatív köntösbe bújtatva közelebb kerüljön az emberekhez.

A vállalatcsoport hagyományosan jótékonysággal kapcsolja össze szabadtéri zenei eseményét. A ZEnergia koncertre támogatói ülőhelyek vásárolhatók, a jegyeladásból befolyt összeget pedig az MVM a pécsi Dóri Ház,

Magyarország első gyermekhospice háza számára ajánlja fel.

Pillanatkép a 2016-os ZEnergia-koncertről Forrás: A. D. 2016/Magyari Marci

Az érdeklődők tavaly a Bazilika monumentális épületét láthatták zeneszót kísérő fényfestéssel. Az idei rendezvény

nemcsak hangzásban, hanem látványvilágában is a sokszínűségre épít,

kiemelt szerepben mutatkozik be a nap szimbolikája a Budavári Palota Oroszlános Udvarában.