Újra kiadják a Beatles 50 éves legendás lemezét

A Beatles a Top of the Popsban
Vágólapra másolva!
Újra kiadják a Beatles idén 50 éves fehér lemezét, a hírt Paul McCartney is megerősítette. A dupla lemezen klasszikus dalok és demófelvételek is lesznek. 
Vágólapra másolva!

Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét. Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben „White Album”, az új kiadás apropója a félévszázados jubileum. Az újrakiadásról eddig csak meg nem erősített pletykák keringtek, miután a lemez éppen ötven éve jelent meg a Beatles saját kiadójánál, az Apple Recordsnál. A találgatások után Paul McCartney

egy interjúban megerősítette

az új kiadás hírét. „Minden a helyén van, épp most kaptam néhány esszét jóváhagyásra. Gyűlnek az anyagok és ez nagyon jó” - mondta Paul McCartney a DIY-nek.

A Beatles Forrás: BBC

Azt is hozzátette, hogy az album maga nagyon dögös. „Úgy szól, mintha az ember ott lenne a stúdióban, ez a legjobb a remaszterek készítésekor.

visszanyúlhatunk egészen John hangjáig és gitárjáig. Csodálatos volt, nagyszerű időszak”.

A White Album a Beatles 10. lemeze volt Forrás: Wikimedia Commons/Beat 768

A dupla lemezen olyan, ma már klasszikus Beatles-dalok szerepelnek, mint a Back In The U.S.S.R., a While My Guitar Gently Weeps, az I'm So Tired, a Blackbird, a Don't Pass Me By, az I Will, a Julia, a Yer Blues, a Mother Nature's Son, a Sexy Sadie, a Helter Skelter vagy a Revolution.

A lemez várhatóan novemberben fog újra megjelenni

az Apple Corps/Universal Music gondozásában.