Teljesen összetörte lánya öngyilkossága, a temetés előtt halt meg a férfi

2018.06.22. 15:39

55 lánya temetése előtt nem sokkal halt meg a 89 éves férfi. Kate Spade apját teljese összetörte lánya öngyilkossága.

Korábban megírtuk, hogy június elején a híres divattervező, Kate Spade öngyilkos lett, egy sállal akasztotta fel magát. Az 55 éves nő az öngyilkossága előtt írt egy búcsúlevelet is, amiben azt üzente a 13 éves lányának, hogy ne hibáztassa magát. Apja, Earl F. Brosnahan

néhány órával a nő temetése előtt halt meg. 

Felakasztotta magát a híres divattervező

Meghalt Kate Spade divattervező, holttestére a New York-i lakásában találtak rá. Az 55 éves nő egy sállal akasztotta fel magát. Holttestére a házvezetőnő talált rá a hálószobában - írja a Daily Mail. A rendőrség szerint a nő férje, Andy Spade is a házban volt. A férfi egyébként a színész David Spade testvére.

A férfi 89 éves volt, egy ideje betegeskedett. Egészségi állapotán sokat rontott, amikor megtudta, hogy lánya öngyilkos lett. A család közleménye szerint teljesen összetört szeretett lánya halálától - írta a BBC. A divattervező apja Kansasban halt meg, a halála pontos okát nem közölték.

Kate Spade elsősorban a táskái és egyéb kiegészítői tették híressé. Férfével 1993-ban alapították meg a Kate Spade New York vállalatot. Később alapítottak egy másik céget, amit lányuk után Frances Valentine-nek neveztek el.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL