Fehérneműben, smink nélkül pózol Kylie Minogue

Kylie Minogue galéria
Kylie Minogue Minogue egyike volt a 2007. december 11-i Nobel-békedíj-koncert vendégművészeinek, és szintén 2007-ben a cannes-i fesztiválon adományt gyűjtött az AIDS kutatásra. A kép Németországban készült 2007-ben az új albumának bemutatásakor
Vágólapra másolva!
Az ötvenéves Kylie Minogue új klipjében merészet is vállalt. Fehérneműben, smink nélkül mutatta meg magát. Az énekesnő azt mondta, talán még férjhez is menne új párjához.
Vágólapra másolva!

Az ötven éves Kylie Minogue smink nélkül, fehérneműben pózolt legutóbbi videóklipjében. Legújabb, Golden című számához készített klipnek van olyan része, ahol az énekesnő fehérneműben ül egy fal előtt, és úgy énekel a kamerába. Aztán van olyan rész is, ahol

flitteres ruhában hempereg

a homokos tengerparton, de láthatunk rajta másik flitteres ruhát is, igaz, abban már az ágyban fekszik. És énekel. A klippet egyébként Kubában forgatták.

A forgatás során csak természetes fényeket használtak, és nem volt stáb sem, John Perez a klip rendezője és készítője egyedül vette fel az anyagot, kizárólag a kameráját használta. Az énekesnő mostanában boldognak és elégedettnek tűnik, talán ezért is ilyen sugárzóan gyönyörű 50 évesen, smink nélkül is.

Kylie Minogue egyébként nemrég el is szólta magát. Azt mondta, férjhez menne fiatalabb barátjához. Korábban megírtuk, hogy Kylie Minogue és vőlegénye tavaly februárban bontották fel eljegyzésüket. Az énekesnőnek akkor idegösszeomlása volt, de azóta már jobban van, és akkor azt mondta, többet nem szeretne megállapodni. Most viszont mégis módosította korábbi kijelentését. „Az életem csodásabb, mint azt valaha képzeltem. És ezt értsék, ahogy akarják.

- mondta a The Sunnak Kylie Minogue. Paul Solomonsszal a GQ magazin kreatív igazgatójával február óta vannak együtt.