Majka teljesen megváltozott

2018.07.12. 13:47

Majka teljesen megváltozott, mióta párjával és gyerekeivel a belvárosból egy családi házba költöztek. A rappert már egyáltalán nem foglalkoztatja a bulizás. 

Majka számára egyre fontosabb a család, a bulizás helyett szívesebben tölti a szabadidejét otthon a párjával és gyerekeikkel. A rapper szerelme, Majoros Hajnalka a Story magazinnak elmondta, hogy nagyon sokat változott, mióta a belvárosi lakásukból családi házba költöztek. „Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink” – mondta.  

Majkáék a héten ünneplik az évfordulójukatForrás: Instagram/Majka

Azt is hozzátette, hogy Majka a féktelen bulizás helyett sokat foglalkozik a gyerekeikkel. „Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik, és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot. Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem.” Majoros Hajnalka azt is elmondta, hogy a héten lesz a nyolcadik évfordulójuk, amit viszont kettesben szeretnének megünnepelni – írta a Ripost.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK