Életműkoncertet ad a híres brit zenekar Magyarországon

2018.07.16. 16:56

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és látványvilággal ad életműkoncertet a Smokie együttes a Papp László Budapest Sportarénában.

A Smokie a Csimborasszó Produkció szervezésében életműkoncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában 2018. november 28-án. A show-n sorra előadják a legnagyobb slágereiket szimfonikus verzióban, miközben a háttérben fotó, és videóbejátszások lesznek a pályafutásuk 50 évéből. 

A Smokie első slágere, ami 1975-ben híressé tette a bandát az egész világon, az If You Know How To Love Me című dal voltForrás: Smokie

„Ez egy igazán látványos show lesz, amit Csehországban és Magyarországon készítünk elő. Óriási hangsúlyt fektetünk a vizuális hatásokra, világszínvonalú hang- és világítástechnikával, szélesvásznú kivetítőkkel és a legjobb szakemberekkel fogunk dolgozni. A szimfonikus hátteret az Óbudai Danubia Zenekar szolgáltatja, akikkel már olyan produkciókban is együtt dolgoztunk, mint például a Royal Christmas Gala Sarah Brightmannel, a Gregorian-nal, Amelia Brightmannel és Mario Frangoulis-szal” – mondta Kárpáti András, a Csimborasszó Produkció egyik vezetője.

A Smokie első slágere, ami 1975-ben híressé tette a bandát az egész világon, az If You Know How To Love Me című dal volt. „Hét évig klubzenekar voltunk és nagyon sok fura helyen léptünk fel: lokálokban, rock klubokban, sztriptízbárokban. Aztán hirtelen, 1975 gyönyörű nyarán felvettük az If You Know How To Love Me című kislemezünket, és konkrétan egyik napról a másikra világsztárok lettünk. E nélkül a dal nélkül soha nem léptünk volna fel megannyi csodálatos helyen a földön. Nagyon várom, hogy ezt a dalt szimfonikus verzióban adjuk elő. Ezzel a speciális koncerttel szeretnénk emléket állítani azoknak a felejthetetlen pillanatoknak, amiket megéltünk a Smokie zenekarral. Hiszem, hogy minden rajongónk velünk lesz” – mondta Terry Uttley a Smokie basszusgitárosa és vokalistája. A Smokie novemberi koncertjén a cseh Maybe zenekar is fellép. 

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL