Technikai hiba Taylor Swift koncertjén, több méter magasban ragadt

2018.07.16. 14:57

Taylor Swift több méter magasban ragadt a koncertje közepén egy gömbben, a gép ugyanis meghibásodott. Az énekesnő először megrémült, később pedig próbált természetesen viselkedni. 

Váratlan szituációban kellett helytállnia Taylor Swiftnek, az énekesnő philadelphiai koncertje alatt az egyik látványelem meghibásodott. A Delicate című számát énekelte éppen, amikor fent ragadt több méter magasban egy világító gömbben. A világító gömbnek az lett volna a feladata, hogy közelebb vigye a közönséghez, ehelyett a meghibásodott gép egy helyben állt. „Biztos vagyok benne, hogy itt ragadtam. De legalább gyönyörű a kilátás” – mondta az énekesnő. A felvételeken jól látszik, hogy először nem tudta leplezni a rémületét, később viszont próbált természetesen viselkedni, táncolt és énekelt.

Swift csak a mikrofonon keresztül tudott kommunikálni a technikusokkal, így a közönség is hallhatta, ahogyan próbálták helyreállítani a problémát. Amikor sikerült végre biztonságosan a földre jutnia, viccelődött, és egy acappella éneklést is rögtönzött, elénekelte 2007-es slágerét, az Our Songot, amíg a technikusok próbálták megoldani a problémát – írta a Billboard.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK