Áttétet találtak Tallós Rita tüdején

Tallós Rita
Budapest, 2009. július 1. Tallós Rita színésznő a Tímbilding című darab egyik jelenetében. A Soós Péter által rendezett darabot, amely egy wellness-szállodában játszódik egy csapatépítő tréningen, a Gellért fürdőben mutatják be július 17-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Áttétet találtak a tüdején, ezért ismét megműtötték Tallós Ritát, viszont hozott egy nagy döntést a színésznő. Arra kérte rajongóit, hogy ne kövessék a példáját.
Vágólapra másolva!

Tallós Ritánál 6 éve diagnosztizáltak mellrákot, a műtétet hat kemoterápiás és harminc sugárkezelés követte. Három évig rendszeresen járt kontrollra, mikor egy 9 milliméteres foltot találtak a jobb oldali tüdőlebenyén. Vállalta a műtétet, mert élni akart. „A férjem rám bízta a döntést,

Emlékszem, amikor a melldaganatot közölték velem, pánikba estem, de most a családom is végig nyugodt maradt, és a szeretteim viselkedése rám is hatott”– mondta a Hotnak.

Tallós Rita a Tímbilding című darab egyik jelenetében 2009-ben Forrás: MTI/Mohai Balázs

Azt is hozzátette, úgy döntött,

többet nem jár kontrollra, leszámítva a nőgyógyászati vizsgálatokat.

„Tisztában vagyok azzal, hogy ez egyáltalán nem helyes! Kérek mindenkit, aki ezt a cikket elolvassa: ne kövesse a példámat! Sajnos én túl makacs nő vagyok, ráadásul hiszem, hogy a mellrákot egy lelki konfliktusnak köszönhetem, amin szerencsére már régen túltettem magam.

egyszer!” – mondta a színésznő, aki a műtét óta jól van.