Így ünnepeli 50. születésnapját Balázs Pali

Balázs Pali feleségével, Story-gála, 2016
Vágólapra másolva!
Balázs Pali az 50. születésnapját a szülői házban, Telekgerendáson ünnepli majd. Az énekes azt ígérte, hogy az ünneplésből nem marad ki a közönsége sem, július 25-én a rajongói kapnak tőle egy különleges dalt.
Vágólapra másolva!

Balázs Pali július 25-én lesz 50 éves. Születésnapját háromszor is megünnepli majd, sőt, a rajongóit is meg fogja ajándékozni. A zenész az utóbbi években

tudatosan változtatott az életmódján, egyre több időt tölt a családjával.

„Azt vettem észre, hogy hosszú időn át másoknak próbáltam megfelelni, és közben kicsit háttérbe szorítottam magam és a családomat" – mondta a Story magazinnak.

Balázs Pali és párja a 2016-os Story gálán Forrás: Life.hu

Azt is hozzátette, hogy nagyon hálás szerelmének. „Az utóbbi években tudatosan változtattam az életemen. Nekem soha nem volt fontos a pénz, most se az, én mindig a közönségsikert hajszoltam. Az a típus sem voltam, aki átgázol másokon. Inkább kétszer annyit dolgoztam, és úgy értem el a céljaim. Hálás vagyok páromnak, Mónikának, aki az elmúlt 22 évben soha nem akart letéríteni az útról".

Az 50. születésnapját a szülői házban, Telekgerendáson ünnepli majd.

„Furcsa lesz 50 gyertyát elfújni, de nem a számot nézem az egészben. Fontosabb, hogy együtt leszünk. A család az első, és azt követően

És a közönség sem maradhat ki, akik egy különleges dalt kapnak majd tőlem július 25-én" – mondta az énekes.