A Békés megyei Nagyszénásról a Madách színpadára

2018.07.20. 16:13

Július 22-én a Madách Színház fiatal színésznője, Tóth Angelika és a Barcelonában Futballárium néven kisebbfajta magyar csodát építő házaspár, Beke Erika és Büki Péter lesznek a Sláger Téma vendégei.

Július 22-én a Sláger Téma első órájának vendége Tóth Angelika, aki a Békés megyei Nagyszénásról indult, hogy meghódítsa a világot jelentő deszkákat. Az adásból kiderül majd, hogy a karrierjében milyen fontos szerepet játszott a véletlen és a szorgalom egyszerre, illetve, hogy minek köszönhetően kapja sorra a legnagyobb musicalek főszerepeit a Madách Színházban, legyen szó a Mamma Miáról, vagy éppen a Szerelmes Shakespeare-ről. 

Tóth Angelika elmondja, hogy minek köszönhetően kapja sorra a legnagyobb musicalek főszerepeitForrás: Sláger FM

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától pedig Beke Erikával és Büki Péterrel beszélget Kalmár Tibor. A házaspár sportkocsmájában gyakori vendég az FC Barcelona két legendája, Iniesta és Xavi, valamint mellettük a magyar sportélet kiválóságai, így a most már veszprémi kézilabdázó Nagy László, vagy a Barcelona világhírű kosárcsapatát jelenleg is erősítő Hanga Ádám.

Beke Erikával és Büki Péterrel vasárnap a Sláger Témában 9-tól beszélget Kalmár TiborForrás: Sláger FM

Hogy mit is jelent a Futballárium a katalán fővárosban, mennyire magyaros virtus Barcelonában hazánk szülöttjeként éttermet nyitni, mindezekről is mesélnek majd. 

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL