Dundika nem foglalkozik Majka nőügyeivel

2018.07.20. 10:24

Majka és Dundika már nyolc éve boldogok együtt, bár nem házasodtak össze, a rapper mégis a feleségeként szokta bemutatni. Dundika elmondta, hogy mi a kapcsolatuk titka.

Majka és kedvese, Dundika már nyolc éve boldogan élnek, és vállalják, hogy ők nem egy átlagos család. Most kiderült, mi a kapcsolatuk titka. Dundika elmondta, hogy köztük a mai napig megvan a szerelem és a szenvedély. Ez pedig azért lehetséges, mert nem féltékenykednek. Ha akarnának, sem tudnának belenézni egymás telefonjába, hiszen nem tudják egymás feloldó kódját. „Fontos, hogy egy pár tagjainak legyen tere, legyen a családi élete mellett is magánélete, ami csak az övé. Azt gondolom, hogy a hosszú kapcsolat titka többek között ez, vagyis a külön élettér, hogy friss levegőhöz jussunk, majd újra hiányozzunk egymásnak, akár naponta többször is” – mondta Dundika a Borsnak.  

Majka és Dundika a 2017-es Story-gálánForrás: Polyák Attila/Origo

Azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy Majkát rengeteg nő veszi körül. „Egyszerűen nem figyelek erre, nem foglalkozom vele. Peti megkapja tőlem ma is azt a szabadságot, amit már a kapcsolatunk elején is megkapott, és én is megkapom a magam idejét. Azt gondolom, hogy ha féltékenykednénk egymásra, okkal vagy ok nélkül, az tönkretenne mindent. Bízunk egymásban, és nyolc év után bátran mondhatom, hogy bízhatunk is. Nekem ennyi elég.”  

Korábban négy gyereket terveztekFotó: Polyák Attila/Origo

Dundika és Majka korábban négy gyereket szerettek volna, most két fiuk van, Marián és Olivér. „Négy gyereket terveztünk. Nos, ebből már megvan kettő, és ha őszinte akarok lenni, most nem lenne rossz egy kis szünet. Olivér 2,5 éves, most ment bölcsibe, és nagyon jólesik egy kis magamra fordított idő... aztán meglátjuk, hogy lesz. Ha négy gyerek lesz, annak is örülni fogok, de nyilván boldogok vagyunk kettővel is.” Dundika azt is elmondta, hogy bár eddig még nem házasodtak össze, Majka mégis a feleségeként szokta bemutatni. „Nekem nem fontos a papír, én már voltam egyszer férjnél. Ha Peti egy napon úgy dönt, hogy megkéri a kezemet, nem fogok nemet mondani neki, de nincs hiányérzetem ezzel kapcsolatban. Egyébként is, feleségemnek hív, így is mutat be idegeneknek, és én is a férjemnek szólítom, és így mutatom be őt. Peti szerint, az a nő, aki gyerekeket szült neki, az a felesége, úgyhogy mondhatjuk azt is, hogy mi már összeházasodtunk, csak nem a szokásos módon. Persze, mi nálunk a normális? Semmi, hála istennek.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK