Hálás az életéért a túladagolt Demi Lovato

Horizontal
US singer Demi Lovato performs on stage during the Rock in Rio Lisboa music festival at Bela Vista Park in Lisbon, on June 24, 2018. / AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Kedden eszméletlenül találták otthonában Demi Lovatót, aki másnap magához tért, és már az elvonókúrát tervezgeti családja körében. 
Vágólapra másolva!

Két nappal ezelőtt, mikor barátai eszméletlenül rátaláltak egy átbulizott nap után, még egyáltalán nem volt biztos, hogy valaha magához tér a még csak 25 éves Demi Lovato. A sikeres énekesnő állítólag már

jó pár hónapja leginkább csak a bulizással van elfoglalva,

és ehhez meg is van a társasága. A néhányfős bandát legtöbbször a turnéjaira is elviszi. Hétfő este a koreográfusának születésnapját ünnepelték egy Los Angeles-i bárban, ahol zárásig maradtak, majd folytatták a bulit Lovato hollywoodi házában.

Hónapok óta buliznak a barátaival Forrás: AFP/Miguel Riopa

Itt találták meg másnap délelőtt az énekesnőt teljesen eszméletlenül. A társaság tapasztalatairól sokat elmond, hogy kéznél volt, és injekcióval be is adtak neki Narcant, amit többek közt a heroinnal túladagolt, életveszélyben lévő szerhasználóknak adnak.

Az Eonline-nak többen is nyilatkoztak, volt, aki azt mondta, hogy már jó ideje mennek a vad bulik, és észre kellett volna venni az intő jeleket. Más arról számolt be, hogy a hírek ellenére nem heroinnal adagolta túl magát az énekesnő. A használt szerről egyelőre nincs hivatalos információ. Azt az egyik közeli ismerős elárulta, hogy Lovato nagyon hálás, hogy életben maradt, és családja körében tölti idejét, mióta magához tért, és a kórházból egyenesen elvonóra megy jelenlegi tervei szerint.