Rátámadt egy nőre a rapper egy étteremben, mert azt hitte, őt videózza

Vágólapra másolva!
Parancsot adtak ki a Casanova nevű rapper letartóztatására New Yorkban, miután a férfi és a barátai rátámadtak egy nőre egy étteremben, akinek eltörték az állkapcsát, az arcát több öltéssel kellett összevarrni.
Vágólapra másolva!

A megvert nő, Niya Rucker a támadás után közzétett egy videót is a sérüléseiről. Azt állítja, az ismert rapper és annak barátai támadtak rá a Good Stuff Diner nevű étteremben egy héttel ezelőtt.

A nő épp enni készült, de előtte egy élő videót készített az Instagramra az ételéről. Az egyik közeli asztalnál ülő

Casanova azt hitte, hogy a nő őt és a barátait filmezi a mobiltelefonjával, ezért dühös lett, és rátámadt.

A nő ekkor mondta neki, hogy ő csak a vacsoráját videózta, semmi más nem látszik a felvételen, de rappert ez nem érdekelte. Míg az egyik barátja lefogta a nőt, addig Casanova megragadta a karját, elvette a telefonját, és törölte a videót. Ezután a 31 éves rapper és a barátai is elmenekültek az étteremből.

A nőnek eltört az állkapcsa, kiesett egy foga, az arcát pedig 4 öltéssel kellett összevarrni.

Abe George, Rucker ügyvédje azt mondta, a nőnek egy héttel a támadás után még mindig komoly fájdalmai vannak, ráadásul szilárd ételt sem ehet az állkapcsa miatt - írja a TMZ.

Úgy tudni, a rapper barátai azóta már felkeresték a nőt, és azt mondták neki, ne beszéljen a történtekről.

Scott E. Leemon, Casanova ügyvédje azt mondta, a rapper határozottan tagadja, hogy bárkit is megtámadott volna, és saját vizsgálatot indítanak.