Balatoni piknik a hosszú hétvégére

randi randevú piknik Tiltólistás darabok első randira
Vágólapra másolva!
Az augusztusi hosszú hétvégén a Gömbkilátó alatti, programdús pikniket ajánl a MOL Nagyon Balaton.
Vágólapra másolva!

A MOL Nagyon Balaton idei egyik újdonsága, hogy Balaton Piknik néven új szabadtéri programot kínál augusztus 19-én, Balatonbogláron. A Gömbkilátó alatti réten ezen a napon már déltől elkezdődik a piknik hangulat,

lesz jóga, fröccs és sör, jó kilátás.

A programok már délben elkezdődnek: a felvezetésről Galactic Jackson gondoskodik, őt Daniel Santiago és Daniel Ban követik, majd a Secret Factoryt követően színpadra lép a népszerű, bécsi DJ-páros, az idén 25 éves Kruder & Dorfmeister. A Peter Kruder és Richard Dorfmeister alkotta duó főleg annak köszönheti sikerét, hogy pop, hip-hop és drum and bass számokból készítettek nagy népszerűségnek örvendő downtempo-dub remixeket. Boglárra egy 4 órás szettel érkeznek, amit az átélt közös évtizedeik inspiráltak.

A zene mellett az aktív kikapcsolódást szeretőkre is gondoltak a szervezők, mert délután 13 órától Petraflow feat. Davos egy speciális jógaformával készülnek. A Sound Salutation jóga a dinamikus jóga újragondolt változata, ahol az ászanák tánca a lomhán lüktető downtempo ritmusát követi majd.