Közönségtalálkozókon mutatja be új albumát a Margaret Island

Margaret Island Lemezjátszó
Margaret Island Lemezjátszó
Vágólapra másolva!
Közönségtalálkozón, bakelitlemezen, és még a hivatalos megjelenés előtt mutatja be a Margaret Island az új albumát. Ráadásul a zenehallgatás közben a dalokhoz köthető személyes élményeikről is beszámolnak. 
Vágólapra másolva!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Az együttes rajongói azonban már az előtte lévő napokban, a zenekar tagjaival együtt hallgathatják végig hanglemezről az album dalait. Tavaly tavasszal indult a budapesti B32 Galéria és Kultúrtérben a Lemezjátszó nevű programsorozat. Az újbudai helyszín – a nyári időszakot leszámítva – havonta egy vagy két alkalommal vendégül lát egy-egy ismert zenészt, aki kiválasztja egyik kedvenc előadóját, és annak kiválasztott albumát

a közönséggel együtt hallgatják meg. Hanglemezről.

A zenehallgatás közben Horváth Gergely, a Petőfi Rádió egykori vezetője beszélget a zenésszel a dalokról. Eddig meghívták már többek között Harcsa Veronikát Vitáris Ivánt, Beck Zoltánt, Likó Marcellt és Felcser Mátét.

A Margaret Island közönségtalálkozón mutatja be új albumát Forrás: www.balinthirling.com/Hirling Balint

A Lemezjátszó szervezői most rendhagyó programmal készülnek: a Margaret Island tagjainak nem egy másik előadótól kell albumot választaniuk, hanem

a saját, új nagylemezüket fogják lejátszani, ráadásul megjelenés előtt.

A szervezők a programból egy hatállomásos országos turnét is rendeznek, így nem csak Újbudán, hanem szeptember 3-án Pécsen, 4-én Szegeden, 5-én Debrecenben, 6-án Győrben, 7-én Székesfehérváron és 9-én Budapest egy-egy klubjában hallgathatják meg a rajongók a teljes albumot. Az esteken ott lesz a Margaret Island három oszlopos tagja: Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf. Amellett, hogy Horváth Gergellyel beszélgetnek a lemezről, a dalokhoz köthető személyes élményeikről, zárszóként minden este előadnak élőben 2-3 új dalt akusztikusan.