Magyar sikerek a Sláger Témában

2018.08.24. 16:19

Augusztus 26-án Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója és Dr. Kollarik Tamás, a
Magyar Média Mecenatúra program koordinátora lesz a Sláger Téma vendége.

Ókovács Szilveszter, operaénekes, az Operaház főigazgatója lesz augusztus 26-án a Sláger Téma első vendége. Az már biztos, hogy az ő nevéhez fűződik majd a Magyar Állami Operaház Liszt Ferenc és Ybl Miklós örökségéhez egyaránt méltó felújítása, de talán az Erkel Színház is éppen irányítása alatt újulhat meg egy igazán szimbolikus évadjára. 

Ókovács Szilveszter a közelgő amerikai turnéjukról is mesél a vasárnapForrás: Sláger FM

Ókovács Szilveszter ezek mellett zenekritikusi karrierjéről, a művészet és az operativitás összeegyeztethetőségéről is beszél, de még az is kiderül, hogy az elkövetkező években milyen premierek lesznek az Operaházban, sőt, még közelgő amerikai turnéjukról is mesél a vasárnap. 

Kollarik Tamás lesz a Sláger Téma másik vendégeForrás: Sláger FM

Este 9-től a Sláger Témában Dr. Kollarik Tamás lesz Kalmár Tibor vendége. Az általa koordinált Magyar Média Mecenatúra program keretében 1100 magyar filmes alkotás készült el az elmúlt hét évben, a dokumentumfilmektől kezdve a kísérleti játékfilmeken át a történelmi témákat feldolgozó, igazi hiánypótló művekig. Az NMHH Médiatanácsának tagja mesél majd a Magyar Média Mecenatúra támogatásából forgatott, 2017-ben Oscar-díjat nyert Mindenki című film sikeréről is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK