Le kellett mondani a rapper koncertjét, mert letartóztatták

Ty Dolla Sign
LOS ANGELES, CA - JUNE 22: Ty Dolla Sign performs with Ella Mai at 2018 BET Experience Staples Center Concert, sponsored by COCA-COLA, at L.A. Live on June 22, 2018 in Los Angeles, California. Earl Gibson III/Getty Images for BET/AFP
Vágólapra másolva!
Szerda este koncertezett volna Atlantában Ty Dolla Sign, de még a fellépés előtt megállították a rendőrök a kisbuszukat. A kábítószert kereső kutyák alig hagyták abba az ugatást, miután körbeszaglászták a buszt. A rappert le is tartóztatták.
Vágólapra másolva!

Rendesen ugattak a rendőrkutyák az amerikai rapper, Ty Dolla Sign luxus furgonja körül. A kábítószert kereső kutyákat egy közúti vizsgálat kiegészítéseként küldték be a buszba, és jó adag marihuánát és kokaint találtak. Ty Dolla Sign szerda este lépett volna fel Atlantában, ahol a koncert előtt

hat ismerősével rótták a köröket a nagyvárosban a fekete luxus kocsiban.

A TMZ információ alapján kevesebb mint egy uncia (kb. 30 gramm) marihuánát találtak a buszban, de a kokain mennyiségéről még nem adtak hírt.

A csapat már a város szélén járt, mikor egy kávézó környékén megállították őket, és az erős fűszag miatt azonnal meg is kezdték a keresést, ami a kutyák sűrű ugatásai miatt nem tartott sokáig. Ty Dolla Signt bilincsben vitték el a rendőrök, a slepp hat tagját pedig elengedték. Amint meglesz a hivatalos vádemelés, a Fulton megyei börtönbe viszik a rappert.

Egyébként Ty Dolla Sign az a rapper, akivel Jason Derulo jegyzi az 1 milliárd feletti YouTube-os elindítást is meghaladó Swalla című slágert.