Közeledik az idei fesztiválszezon hivatalos záróbulija

Vágólapra másolva!
Szeptember 27-én lesz az idei fesztiválszezon záróbulija a Papp László Budapest Sportarénában. Az eseményt a Nemzeti Kulturális Alap fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezik meg, 12 zenekar lép fel 12 vendégművésszel. 
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Kulturális Alap 2018-ban ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, ezt pedig a 25 év, 25 nap, 25 esemény nevű programsorozattal ünneplik meg. Ennek az egyik állomása a Könnyűzene Kollégiumának eseménye, a NagyKoncert Aréna koncertshow, amely egyben a 2018-as fesztiválszezon hivatalos záróeseménye is. A koncertshow 2018. szeptember 27-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, ahol

12 zenekar 12 vendégművésszel a legismertebb slágereket viszi színpadra.

A koncertet a Modern Art Orchestra nyitja, utánuk színpadra lépnek a következő zenekarok és vendégeik: a Blahalouisiana Szűcs Krisztiánnal, a Kelemen Kabátban Péterfy Borival, a Fish! Lányi Lalával, a Cloud 9+ Varga Liviusszal, az Ivan and the Parazol Karácsony Jamesszel, a The Biebers Charlie-val, a Magashegyi Underground Járai Márkkal, a Hooligans Pásztor Annával, a Supernem a Punnany Massif frontembereivel, a Margaret Island Bródy Jánossal, a Brains Caramellel, és nem utolsó sorban a Republic Nagy Feróval. Az esemény befejezésében a Szállj el kismadár című dal csendül fel JumoDaddy újra gondolásában. Az est házigazdája Bűdi Szilárd, aki az elmúlt 25 éve zenekari történeteivel és videóival is készül.

A jegyek tartalmaznak 2 darab lefogyasztható italkupont is, és a teljes jegyár beváltható az ország valamennyi DRK üzletében. A NagyKoncert Aréna esemény a 25 éves Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg, és az EFOTT Fesztivál szervezi.