A Megadeth dobosa is fellép az idén is gigantikus méretű Budapest Music Expón

Vágólapra másolva!
Idén is gigantikus méretekben, de még a korábbiakál is erősebb szakmai és oktatási programmal, előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg koncert és hangszerbemutató. Fellép a Megadeth dobosa, Dirk Verbeuren is. Az expo ingyenesen látogatható.
Vágólapra másolva!

A több tízezer kipróbálható hangszer mellett a

látogatók azt is megtapasztalhatják, hogy hol tart manapság a hang- és látványtechnika.

Ugyancsak széles palettán mutatják be a rengeteg dj-eszközt: lemezjátszókat, füleseket, pultokat.

A kiállításnak a kezdetek óta része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Több száz zenei eseménynek ad helyet az expo, fellép többek közt az AWS, a Roy és Ádám Trió és a Salvus.

Hangszerbemutatót tart sok ismert hazai zenész mellett a Megadeth amerikai metal zenekar dobosa, Dirk Verbeuren.

Forrás: www.facebook.com/budapestmusicexpo/photos/

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek idén a speciális szakmai előadásokra, melyek a hang és fénytechnika, a hangszigetelés, a keveréstechnika és önmenedzsment területét ölelik fel.

Először költözik ki egyszerre a három nagy jogkezelő szervezet. A Zenészképző keretében pedig 13 zeneiskola települ ki standokkal és bemutatóórákkal. Lesz Backstage Akadémia, és

bárki beülhet a pop- és élőzenés rocktörténeti előadásokra.

Itt rendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, illetve idén is átadják az Öröm a Zene-díjat a szakma legjobbjainak.

Mint mindig, most is ingyenesen látogatható minden program.

A Budapest Music Expo a Hungexpo 'F' és 'G' csarnokában kap helyet. A szakmai és oktatási program egy önálló helyszínnel erősödik.

További részletek:

www.budapestmusicexpo.com

www.facebook.com/budapestmusicexpo