Ed Sheeran indítja be a következő Szigetet

A legjobban kereső zenészek 2018, Ed Sheeran
3. Ed Sheeran ($110 million)
Vágólapra másolva!
Megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere. Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását.
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran lesz a 2019-es Sziget Fesztivál első napjának headlinere. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elmondta, hogy „több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével, és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadionkoncertek mellett.”

Érdekesség, hogy a Sziget történetében ilyen korán még nem hoztak nyilvánosságra headlinert. Kádár Tamás azt is mondta Sheeranről, hogy „generációjának legjobb zeneszerzője nem csupán

de a Sziget Love Revolution koncepciójában is egy emblematikus szereplő, tudván, hogy például jelentős szerepet játszik a drop4drop által indított jótékonysági kampányban, ami azt tűzte ki céljául, hogy a világban minél többen juthassanak tiszta vízhez”.

Október 1-én, délelőtt 10 órakor indul az úgynevezett Szitizen Prime akció, amikor a leggyorsabb jegyvásárlók az első 24 órában, vagy a készlet erejéig olcsóbban vásárolhatnak 7 és 5 napos bérleteket. A jövő évi Szigetet 2019. augusztus 7-13. rendezik.