Két órára teljesen elsötétül az egyik gyerekcsatorna

Vágólapra másolva!
Szeptember 22-én családi játéknapot tart a Nickelodeon. Ez lesz a második ilyen rendezvényük, és most az Óbudai- szigetre, a Golf Tanyára várják a gyerekeket, akik találkozhatnak Dórával és SpongyaBobbal is a helyszínen, de lesz gyerekzenei koncert is.
Vágólapra másolva!

A Viacom gyerekcsatornája, a világ több mint 100 országában jelen lévő Nickelodeon most szombatra családi napot hirdet. A csatorna már évek óta megtartja a Day of Play, azaz a játék napja elnevezésű programját Európától Afrikán, Ázsián és Ausztrálián át Amerikáig. Idén a magyrországi buli az Óbudai-szigeten található Golf Tanyán lesz szeptember 22-én. A dolog érdekessége még, hogy délelőtt 10 és déli 12 óra között

teljesen elsötétül a Nickelodeon csatorna Magyarországon.

A csatorna fenntartójának céja ezzel egyértelműen az, hogy a tévék elől a szabadba hívja a gyerekeket. A Golf Tanyán ott lesznek a csatorna legismertebb mesehősei, Dóra, a felfedező és SpongyaBob is. De lesz hatalmas kirakós játék is a Mancs őrjárat szereplőivel és akadálypálya. Minden résztvevő egy speciális útlevelet kap, amibe a sikeresen teljesített állomásokat követően egy-egy pecsét kerül. A garantált nickelodeonos ajándékokért a 13-ból 8 stemplit kell megszerezni.

Délelőtt futóverseny is lesz különböző korosztályoknak, különböző távokon (50, 100 és 200 méter) A színpadon minden órában lesz családi jóga és a tévécsatorna ismert sorozataiból kvízjáték is. A szombati családi programot a Búgócsiga Zenede koncertje zárja.