Halálra gázolt egy idős embert Gary Numan turnébusza

Fun Fun Fun Fest 2014 November 2014 Dana Falconberry Nurphoto Arts Culture ENTERTAINMENT Austin Texas Celebrities FESTIVAL Fun Fun Fun FunFunFun Gulf Coast StateMusic Musician Performance USA SQUARE FORMAT
Gary Numan performs in concert during Day 2 of FunFunFun Fest at Auditorium Shores on November 8, 2014 in Austin, Texas. (Photo by Manuel Nauta/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egy 91 éves embert gázolt el Gary Numan turnébusza hétfő este. Zenekarával a városban léptek volna fel, de a baleset miatt lemondták a koncertet. 
Vágólapra másolva!

Gary Numan zenész hétfőn lépett volna fel Clevelandben, de zenekarával lemondták a koncertet, miután a buli előtt néhány órával elütöttek egy idős ember, aki belehalt a sérüléseibe. A rendőrség beszámolója szerint a 91 éves férfi egy bevásárlókocsit tolt át az úttesten, mikor a kanyarodó busz elütötte – írja a Rolling Stone. Azt már a The Blast írta meg, hogy

az egyik közeli templom papja szaladt ki,

hogy feladja az utolsó kenetet az idős férfinak, aki a helyszínen meghalt.

Az együttes hétfő este lépett volna fel Clevelandben, de lemondták a koncertet, Gary Numan a Twitteren tett közzé egy hosszabb szöveget, amelyben többek között azt írta, „nagyon szomorúak vagyunk, és fel sem merült bennünk, hogy leadjuk az esti koncertünket, ami többek között tiszteletlenség is lett volna”.

A lapok azt írták, hogy a busz 45 éves sofőrjét nem vették őrizetbe, de a rendőrség továbbra is vizsgálja a baleset körülményeit.