Életre szóló emléket kapott a 10 éves fiú a rocksztártól

Vágólapra másolva!
Kicsit szemtelenül Metallicát játszott a 10 éves srác, miután a Foo Fighters frontembere felhívta a színpadra. Viszont a merészséget díjazta Dave Grohl, így a fiú hatalmas ajándékkal mehetett le a színpadról.
Vágólapra másolva!

Egy életre szóló emléket szerzett a 10 éves Colliernek Dave Grohl és a Foo Fighters. Múlt pénteken Kansas Cityben játszottak, és Dave Grohl ezúttal is felhívott valakit a közönségből, hogy játsszon velük. A 10 éves fiú nyakába azonnal gitárt akasztottak, miután Grohl tudsz-e gitározni kérdésére igennel válaszolt. Ezek után lett különösen aranyos a jelenet, mert Grohl következő kérdése arra irányult, hogy milyen dalokat tud játszani, mire a fiatal Collier azt mondta,

Erre az egész zenekar felnevetett, majd Grohl azon kezdett ponékodva hangosan gondolkodni, hogy ők egyáltalán ismernek-e Metallica-számokat. Sok ideje azonban nem volt, mert a kisfiú néhány másodperc után már bele is kezdett az Enter Sandman első riffjeibe. A dobos azonnal beszállt, aztán segítettek a többiek, és Dave Grohl is hozzáénékelt pár sort a fiú játékához.

Aztán megkérdezte a fiútól, ismer-e még más Metallica-számokat is, erre Collier eljátszott még pár futamot két másik dalból, aztán a frontember megtapsoltatta a fiút a közönséggel, és

feltett egy kérdést, amitől a közönség majd felrobbant, a fiúnak meg leesett az álla:

„Na, meg akarod tartani?” – kérdezte a gitárra mutatva. Aztán hozzátette, hogy nemsokára vége a turnénak, úgyhogy neki már nincs is akkora szüksége rá. A fiú alig kapott levegőt, forgatta a fejét, majd odalépett Grohl-hoz, és fél kézzel megölelte. Aztán kiderült, hogy a fiú az anyukájával érkezett a koncertre, így Grohl annyit mondott még, hogy „vidd oda a gitárt anyukádhoz”. Az utóbbi hónapokban rengeteg rengeteg embert hívott fel a Foo Fighters a színpadra. A turné legsikeresebbje biztosan ez az akció volt:

Olyat csinált a színpadon a rajongó, amit talán még senki

A Foo Fighters múlt heti koncertjén a frontember felhívott egy ismeretlen fiatalt a színpadra, de nem tudhatta, hogy mi következik utána. A Foo Fighters múlt heti, austini koncertjén olyat csinált az egyik rajongó, ami nagyon keveseknek sikerül, ha egyáltalán megadatik nekik hasonló szerencse.