Törőcsik Mari költözni készül

2018.10.19. 09:24

Törőcsik Mari utoljára szeptemberben volt kórházban, igaz, csak egy rutinkúrán. Azt mondja, most jobban van, és már az ősszel szeretne egy kis időre új helyre költözni.

Törőcsik Mari utoljára szeptemberben volt kórházban egy vitamin- és immunkúrán, amivel a betegségek utáni megerősödését segítették elő. Most a Best Magazinnak számolt be állapotáról és lassan esedékes nagy terveiről. „Igazából hol jobban, hol rosszabbul vagyok, de ez már csak így van az én koromban. Megnyugtatok mindenkit, a kórházból már kijöttem. Csak egy rutineljáráson vettem részt, hogy erősebb legyek” – mondta.

Törőcsik Mari 3 évvel ezelőtt a Hogy volt? című tévéműsor felvételénForrás: MTI/Zih Zsolt

A vitaminkúrára már csak azért is szüksége volt, mert az idei nyár komolyabb hőingadozásai megviselték. A lapnak azt mondta, „az időjárás nagyon befolyásolja az egészségi állapotomat, sokszor rosszul lettem a hirtelen melegtől. Nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, de szerencsére ezen is túl vagyunk. Ugyan még konzultálnom kell az orvosommal, de arra készülök, hogy felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemen ősztől már igen hideg van, a fővárosban pedig úgyis vár rám pár feladat.” Arról már mi is beszámoltunk, hogy a színésznő jobban van a szeptemberi kórházi kezelése óta, és ha minden jól megy, már novemberben szeretne színpadra állni a Nemzeti Színházban. Viszont ahogy mondta, erről mindenképpen egyeztet még a színház igazgatójával, Vidnyánszky Attilával. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK