Kétszer vetítik Goztola Kristina filmjét Los Angeles-ben

Goztola Kristina, Les recherches continuent – Engedj el!
Jelenet a Les recherches continuent – Engedj el! című filmből
Vágólapra másolva!
Két alkalommal is levetítik a Los Angeles-i magyar filmfesztiválon a Les recherches continuent – Engedj el! című alkotást. A magyar-francia kisfilm producere és női főszereplője a legfoglalkoztatottabb magyar színésznő, Goztola Kriszina. A pszichodráma idén megnyerte a Bujtor István Filmfesztivál fődíját.
Vágólapra másolva!

Rendhagyó módon két alkalommal, október 20-án a Laemmle's Royal Theater-ben Los Angeles-ben, október 27-én pedig Hollywood-ban a Laemmle's NoHo7 Theater-ben is levetítik a Les recherches continuent – Engedj el! című pszichológiai drámát. A kisjátékfilm a legnépszerűbb olasz krimiíró, Giorgio Scerbanenco műve alapján készült. A film egy négyéves kislány eltűnéséről szól. A történet szerint az édesanyát alakító Goztola Kristina kétségbeesetten berohan a rendőrségre, mondván, hogy elrabolták a gyermekét, és a végsőkig harcol a megtalálásáért.

A thriller Párizsban játszódik, de mivel Kristina egy olasz származású nőt alakított, ezért a forgatás ideje alatt

beszédtanár foglalkozott vele, hogy a francia játékban érződjön az olasz akcentus.

A filmet Clayton Burkhart rendezte, aki olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Kate Moss és Christy Turlington. A másik két főszereplő az olasz származású Xavier Bonadonna, aki a filmben Kristina férje, és Eric da Costa, aki a rendőrt alakította. Az Engedj el! Goztola Kristina 2017-ban alapított saját produceri irodája, a Budapest-Párizs központú Jona Films Paris első kisjátékfilmje volt.

Jelenet a Les recherches continuent – Engedj el! című filmből Forrás: --

Goztola Kristina már jóideje a legfoglalkoztatottabb magyar színésznő külföldön,

filmezett már Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és az Egyesült Államokban.

A magyar mozikban is bemutatott HhhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják című francia-belga-angol-amerikai nagyjátékfilmben kapott legutóbb szerepet számos világsztár – köztük Rosamund Pike és Jason Clarke - oldalán

Kristina 2016-ban első magyar prózai színésznőként színpadra lépett a világ legnagyobb színházi seregszemléjén, az Avignoni Fesztiválon. A kétszemélyes darabban francia nyelven alakított, és annyira lenyűgözték a zsűrit, hogy a második legjobb előadásnak járó díjat is megkapták.