Kálloy Molnár Péter az orvosoknak köszönheti az életét

2018.11.09. 12:52

Napokig kezelték kórházban, a rehabilitáció hetekig is eltarthat, és szép lassan visszaveheti a szerepeit. Kálloy Péter elmesélte, mi történt vele, mikor két héttel ezelőtt rosszul lett, és az előadás szünetében vitte el a mentő. 

Lassan két hete, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett a Budapesti Operettszínházban. A Luxemburg grófjá-t játszották, de a színész annyira rosszul érezte magát, hogy az előadás szünetében rohammentővel vitték kórházba. Azóta már otthon lábadozik, és most a Borsnak elmesélte, mi is történt vele azon a vasárnapon. 

Kálloy Molnár PéterFotó: Bielik István - Origo

„Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni. Pár napot töltöttem csak kórházban szerencsére, azóta szigorú napirend szerint kell élnem: pihenés, diéta, gyógytorna. Elsősorban komoly életmódváltásra van szükségem, és biztosan le kell tennem a cigarettát. Jó figyelmeztetés volt ez, hogy egészségesebben éljek, és jobban figyeljek magamra. [...] Orvosi utasításra csak fokozatosan térek vissza, de ez heteken belül megtörténik, most nagyon szigorúak velem, és mondjuk ki, az életem köszönhetem nekik. A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK