Törőcsik Mari kórházban van, orvosai nem engedik Pestre

Törőcsik Mari
Budapest, 2012. november 28. Törőcsik Mari színésznő a Makk Károly filmrendező 87-ik születésnapját ünneplő Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A telet Budapesten töltené, de az orvosok egyelőre nem javasolják Törőcsik Marinak a költözést. A színésznőt most is kórházban kezelik.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi hír az volt, hogy szeretne Budapestre költözni a télre, azonban orvosai kórházban tartják Törőcsik Marit, és egyelőre nem javasolják a költözést. A napokban a Ripost kereste fel a színésznőt, hogy érdeklődjenek a költözés felől, de Törőcsik Mari a kórházban vette fel a telefont.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Ismét kórházban vagyok, éppen most ment ki a professzor úr, aki szerint hamarosan talán hazamehetek. Most is rutinvizsgálatokon vagyok, ezért tartanak bent néhány napig. Egyelőre

Pedig lenne néhány dolog, amit el kellene intézni...” A költözésnek a tél mellett más oka is lenne. A tervek szerint Törőcsik Mari visszatér a színpadra: a Nemzeti Színház két előadásában is játszana. Egyik a Galilei élete, amelyben Törőcsik Mari az idős, 73 éves Galileit játszaná.