Rúzsa Magdi és Caramel is süteményt árul vasárnap

Rúzsa Magdi magyar énekesnő. Papírrepülők klipforgatás
Rúzsa Magdi magyar énekesnő. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor harmadik szériájának győzteseke
Vágólapra másolva!
Jótékonysági sütivásárra hív mindenkit az Út a Mosolyért Alapítvány vasárnapra a Bazilikához. Nemcsak a rendezvényen fellépők lesznek ismertek, hanem a süteményeket árusítók is. 
Vágólapra másolva!

Rengeteg ismert ember állt az Út a Mosolyért Alapítvány idei adventi akciója mellé. A sütemények köré szervezett rendezvény december 16-án, vasárnap lesz. A sérült gyerekeknek, fiatal felnőtteknek, intézményeknek és a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű személyeknek segítő alapítvány a jégpálya mellett vár mindenkit, aki

szívesen vásárolna a süteményekből, és ezzel támogatná munkájukat.

Az adventi akcióval az alapítvány további segítséget szeretne nyújtani autista gyerekeknek és felnőtteknek. Ugyanis szeretnék létrehozni Magyarország első Autista Krízis Házát és Oktatási Központját.

Ebben pedig nagyon sok ismert művész és sportoló segíti őket. Vasárnap a Bazilikánál például azzal, hogy zenélnek és árulják a süteményeket.

A fellépők között ott lesz Janicsák Veca, Király Viktor, Caramel és Kökény Attila is. De rengeteg ismert ember segít még a vasárnapi SütiShopban. Ott lesz még Ábel Anita, Dobó Kata, Dzsudzsák Balázs, Fucsovics Márton, Harsányi Levente, Garami Gábor, Kisó, Kovács Dorottya Chloe, Liptai Klaudia, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Lotfi Begi, Oláh Gergő, Pataki Ádám, Rúzsa Magdi, Tokár Tamás, Varga Viktor, Vastag Csaba és Vincze Ottó is.