Snoop Dogg befogadná az utcára került Snoopot, a kutyát

Hilarity for Charity's 5th Annual Los Angeles Variety Show: Seth Rogen's Halloween GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 15: Recording artist Snoop Dogg performs onstage Hilarity for Charity's 5th Annual Los Angeles Variety Show: Seth Rogen's Halloween at Hollywood Palladium on October 15, 2016 in Los Angeles, California. Randy Shropshire/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megsajnálta, ezért többi kutyája mellé fogadná az amerikai rapper Snoopot, akit karácsony előtt rakott ki gazdája egy parkolóban. A kutya szomorú sorsa hamar bejárta az internetet, kszönhetően a brit állatvédő szervezet, a RSPCA-nak, amelyik elrettentő példaként osztotta meg a történetet, mint a felelőtlen állattartás mintapéldáját.
Vágólapra másolva!

Igaz, nem Snoop Dogg volt az első, aki felajánlotta segítségét a Stoke-on-Trent városában utcára tett kutyának, de a névhasonlóság miatt kétségtelenül ez a hír szólt a legnagyobbat a bulvársajtóban.

Snoop szívfacsaró történetéről csak annyit, hogy a kutyától karácsony környékén szabadult meg a gazdája. Először a kutya fekhelyét tette le a kocsi mellett, majd amikor az állat elég messze került az autótól, a férfi gyorsan visszafutott, és beült a volán mögé.

A kutya kétségbeesve próbálta visszakönyörögni magát az autóba, de a férfi a gázra taposott és elhajtott.

A videó az amerikai rappert is érzékenyen érintette, ugyanis a napokban - több más híresség mellett - ő is felajánlotta, hogy befogadná Snoopot, ha nem találnak neki gazdát.

- mondta a rapper.

Szakemberek szerint a kutyát olyan trauma érte, amelyből nem fog egykönnyen kigyógyulni, de már egyre közelebb engedi magához az embereket.