Tiesto is jön az idei Balaton Soundra

Tinderbox Festival 2018 day 3
Tinderbox Festival in Odense had their two last days on June 29th and 30th 2018 where the very versatile festival, that is one of the newest bigger festivals in Denmark having opened in 2015, proved again that a diverse lineup can be a big success. On the third day Mads Langer (DK), Kesi (DK), Madness (UK), CV Joergensen (DK), Nik & Jay (DK), Jack White (US) and DJ Tiesto (NL)entertained the audience.
Vágólapra másolva!
Tucatnál is több új fellépőt jelentettek be a Balaton Sound szervezői az idei fesztiválra. Fellép Zamárdiban Tiesto és a Rudimental is, és rengeteg újdonságra számíthatnak a VIP-jegyekre pályázók. 
Vágólapra másolva!

A friss listán szerepel a SOUND közönségének nagy kedvence, a The Chainsmokers, Tiësto, a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin, napjaink egyik felkapott rapelőadója, G-Eazy, valamint a brit énekes, dalszövegíró, Jess Glyne.

Élő produkcióval érkezik az angol drum&bass csapat, a Rudimental, játszik a SOUNDon Nicky Romero, fellép a két producer/dj kollaborációja, a Tchami x Malaa formáció, a Sophie Hawley-Weld and Tucker Halpern alkotta amerikai duó, a Sofi Tukker, a világ legnagyobb fesztiváljain állandó vendégként szereplő Jauz, az amerikai dj, Deorro, az Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai, az iráni-amerikai house/techno dj és producer, Dubfire és jön a dán dj/producer Martin Jensen is.

A lehető legjobbkor jött ez a balatoni videó

Elkészült Európa egyik legrangosabb vízparti fesztiváljának, a Balaton Soundnak az aftermovie-ja. A Sziget és a VOLT Fesztivál aftermovie-ja után elkészült az idei Balaton Sound kisfilmje is. A 2019-es Balaton Soundra december 10-én, délben indul az early bird jegyakció.

A szervezők nagy erőkkel dolgoznak egy új VIP-ajánlat véglegesítésén. A részletekre még várni kell, de annyi már biztos, hogy 2019-ben a VIP-jegyet váltók

már nemcsak a nagyszínpaddal szemben kialakított VIP-ben élvezhetik

a különféle prémium szolgáltatásokat, hanem a Party Arénában és a harmadik legnagyobb színpad mellett is. További újdonságként idén a nagyszínpad VIP-teraszáról egy impozáns felüljárón keresztül közvetlenül elérhető lesz egy közel 1000 m²-es, vízen kialakított plázs, amely nyugágyakkal, napernyőkkel, koktélbárral, belső medencével, dj-k közreműködésével szórakoztatja majd azokat, akik VIP-napijegyet és bérletet vásárolnak a fesztiválra, vagy esetleg a korábban megvásárolt bérletüket szeretnék VIP-re módosítani.

A most bejelentett nevek a már korábban ismertetett Marshmello, Armin van Buuren, DJ SNAKE, Timmy Trumpet, FUTURE, Don Diablo, Nervo, Will Sparks, Sunnery James & Ryan Marcian, Killy, Hernan Cattaneo, Paul Kalkbrenner listához csatlakoztak, és hamarosan újabb fellépők is társulnak hozzájuk. Az idei fesztivál július 3. és 7. között lesz Zamárdiban.